Door inflatie worden veel zaken duurder. Ook uitvaarten. Om uw verzekerde bedrag op peil te houden, kan dit elke 5 jaar zonder extra gezondheidsvragen, worden verhoogd met 25% tot een maximum van € 15.000. De premie stijgt dan eveneens. De verhoging gaat door zolang de premie nog 10 jaar of langer moet worden betaald en uw leeftijd nog geen 61 jaar is. U ontvangt hier automatisch bericht over.

Bij overlijden vóór de 65-jarige leeftijd door een ongeval wordt € 2.500 extra uitgekeerd. Voor kinderen tot 10 jaar geldt een uitkering van € 1.250

Bij levenloos geboren kinderen of bij overlijden binnen een maand na de geboorte worden de uitvaartkosten vergoed tot een maximum van € 1.250.

Wij brengen uw verzekering onder bij Ardanta N.V., onderdeel van Fortis Verzekeringen Nederland. Na uw overlijden wordt het verzekerde bedrag besteed aan de kosten van uw uitvaartondernemer, of het kapitaal wordt uitgekeerd aan een begunstigde. Het overlijden kan 24 uur per dag en 7 dagen van de week aan Ardanta worden gemeld via het gratis telefoonnummer. Door een verzekering af te sluiten voorkomt u dat nabestaanden met kosten komen te zitten of zelfs geld moeten lenen.

Naast de automatische verhoging zal het verzekerd kapitaal ook toenemen doordat u meedeelt in de winst van de verzekeraar: Ardanta N.V. De premie blijft ondanks de verhoging van het kapitaal wel gelijk.

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd voor het hoogst verzekerde bedrag van de ouder(s). Bij overlijden van een kind in het eerste verzekeringsjaar of binnen een jaar na aanmelding, worden de uitvaartkosten vergoed tot een maximum van € 2.500.

Speciaal voor kinderen die te maken krijgen met het overlijden van een familielid, kent de verzekering een vergoeding tot maximaal € 500 per gezin voor het inwinnen van deskundige hulp.

Bent u om wat voor reden dan ook niet tevreden met de polis? Dan kunt u deze tot 30 dagen na ontvangst kosteloos en zonder uitleg retourneren.

Dit artikel delen...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook