Nederland is massaal te dik. De overheid, artsen en andere deskundigen luiden de noodklok. Gelukkig zijn er goede producten op de markt die je kunnen helpen bij het afvallen. Een van de producten die momenteel veel wordt ingezet bij het afvallen zijn de eiwitshakes; ook wel dieetshakes genoemd.

Eiwitshakes vergelijken

Omdat we natuurlijk echte Nederlanders zijn willen we niet teveel betalen voor de eiwitshakes. Veel eiwitshakes kun je in de winkel kopen, maar tegenwoordig zijn de meeste shakes ook gewoon via het internet te bestellen. Grote voordeel van internet is dat we goed en makkelijk de prijzen van diverse shakes kunnen vergelijken. Ben je op zoek naar een goede vergelijkingssite van dieetshakes dan moet je hier eens een kijkje nemen. Op de betreffende website wordt naast de prijs ook de kwaliteit van de producten in de vergelijking meegenomen. Uitgegaan wordt van de meest populaire shakes van dit moment. Op basis van prijs kom je dan op de volgende volgorde uit:

Prijs per shake

  • Weightcare € 1,17
  • Dieet Pro € 1,36
  • Atkins € 1,59
  • Iscore € 1,64
  • Natusor Zeewier shake € 1,87
  • Herbalife € 2,14
  • Modifast € 2,14

Uit de vergelijking blijkt verder dat de duurste shake niet per definitie de beste is. Als beste uit de test komt Dieet Pro.

In de vergelijking is nog geen plek ingeruimd voor de shakes van Carbuloss (Natusor). Dit is een relatief nieuwe dieetshake die ook niet duur is.

Kosten van overige dieetproducten

De kosten van overige dieetproducten varieert enorm. Op dit moment is het Vitadis Slanker Leven Plan populair onder de mensen die graag willen afvallen. Dit dieet is redelijk prijzig als je het vergelijkt met de dieetshakes. Echter krijg je hiervoor ook veel meer dan alleen wat afslankproducten. Het is een compleet plan die samen met begeleiding, gezonde recepten en een bewezen effectieve samenstelling mensen blijvend van het overgewicht af probeert te helpen.

Gratis alternatief

Je kunt natuurlijk ook altijd besluiten om gratis te gaan afvallen. Probeer jezelf een gezond eetpatroon aan te leren en ga meer bewegen. Gezonde recepten vind je genoeg op het internet en ook sporten kan gratis zijn. Lekker een stuk hardlopen of fietsen hoeft niets te kosten. Afvallen op eigen kracht door gezonder te gaan eten vergt echter vaak wel een verandering van gedrag. Veelal lukt dit niet op eigen kracht en is daar professionele hulp voor nodig. Dit kan in de vorm van een leefstijlinterventie maar ook diëten die gericht zijn op verandering kunnen je daarbij op de goede weg helpen.

Dit artikel delen...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook