Beste energie aanbiedingen in Utrecht

Voor het afsluiten van een nieuwe energiecontract kan iedereen geld besparen. Dit geld kan tot honderden euro’s, zo niet meer, oplopen. Eeuwig bij dezelfde energieleverancier blijven loont dus niet, sterker nog: het zorgt ervoor dat je met een verouderd contract honderden euro’s teveel betaalt. Overstappen is simpel.

Vergelijk en win
gas en licht vergelijken was nog nooit zo makkelijk. Alle contracten van alle aanbieders door geheel Nederland vanuit Utrecht te bereiken, met één klik van de muis! Klik het gewenste contract aan en you’re ready to go.

Hoe werkt overstappen?
Heel simpel. De site doet alles kosteloos voor je. Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens in te vullen, waaronder optioneel de meterstand, maar in ieder geval het aantal inwonenden in het huishouden, postcode, adres etcetera.

Een voorbeeld
Je zit al jaren bij een bepaalde energiemaatschappij en hebt nog nooit over overstappen nagedacht. Je komt een energievergelijkingssite, per toeval, tegen en besluit eens te kijken wat het je op kan leveren. Na het invullen van je huidige contract en het bedrijf heb je je postcode en persoonlijke gegevens ingevuld. Wat krijg je te zien? Een lijst met de meest voordelige aanbiedingen! Wat past het best bij jou? Let op: de hoogste aanbieding in de lijst is nog niet per definitie de beste! Dit komt omdat energiemaatschappijen concurreren zo hoog mogelijk in de resultaten terecht te komen. Het beste is dus om even verder te kijken in de lijst en hoewel je dan iets meer betaalt: je hebt een contract dat beter bij je past. Uiteindelijk ben je dan dus voordeliger uit. Je kan ook naar wens kiezen tussen groene en grijze stroom.

Je hebt een contract uitgekozen
En je laat weten dat je hem wil afsluiten. Het energiecontract wordt zo snel mogelijk afgesloten en je kan dit ieder moment van het jaar weer veranderen. Switchen, kan dat eindeloos? Dat zul je moeten uitzoeken. Contracten hebben waarschijnlijk een opzegtermijn (logisch) om eindeloos geswitch te voorkomen.

De concurrentie
Net als in Google wil iedere maatschappij hoog eindigen in de zoekresultaten van menig vergelijking. Zij maken hun aanbiedingen dus voordeliger en voordeliger, wat het voordeel is van hevige concurrentie. Bedragen die oplopen tot 420 euro voordeel per jaar zijn niet ongehoord en het ‘gedoe’ van overstappen van vroeger geld niet meer. Betaal dus niet meer teveel voor energie, want zelfs al heb je het gevoel een redelijk bedrag te betalen kan een vergelijking je vele euro’s opleveren.

 

Dit artikel delen...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook