Shirts met een leuke, grappige quote of een mooie afbeelding opdruk zijn helemaal van deze tijd. Iedere vrouw heeft wel één of meerdere van deze shirts in de kast liggen. Ze staan leuk op een stoere spijkerbroek, maar zijn ook leuk om te mixen met sjiekere jasjes of rokken en een paar killer heels. Het geeft een ietwat saaie outfit direct wat meer cachet en geeft je een jongere uitstraling.

Kleden naar gemoedstoestand

De meeste mensen kleden zich in hun vrije tijd in de stijl die past bij de gemoedstoestand. Soms heb je zin in een sexy jurkje, soms in een stoere outfit en soms wil je deze stijlen combineren. Heb je zo’n dag dat je het meest voor dat laatste voelt en liggen al je shirtjes met leuke opdruk in de was? Geen nood: je hoeft niet je outfit op te leuke met een statement ketting, maar je kan zelf eenvoudig een basic T-shirt bedrukken.

Het proces

Ga te werk met een saai, oud shirt die nog wel een goede pasvorm heeft en zoek een leuke afbeelding of tekst op internet. Heb je iets leuks gevonden, print het dan uit op transferpapier en knip het netjes uit. Verwarm het T-shirt vervolgens met een strijkijzer. Ga een aantal keer over dezelfde plek heen en weer, totdat het shirt goed warm is. Druk nu de print met transferpapier op je shirt op de plek waar jij de tekst of afbeelding wil hebben. Dek het papier nu af met bakpapier en verwarm het geheel nogmaals met een strijkijzer door er een minuut lang overheen te strijken. Laat het shirt met het papier er nog op een paar minuten afkoelen. Nu is het tijd om het resultaat bekijken en kun je het papier van het shirt afhalen.
Ben jij niet zo creatief of heb je gewoonweg geen zin om energie te steken in het bedrukken van een shirt? Dan kun je er ook één laten bedrukken. Zo kan Drukwerkdeal shirtjes bedrukken met elke gewenste afbeelding of quote, zodat je een uniek kledingstuk in je kast kan leggen dat helemaal naar jouw smaak is!

Dit artikel delen...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook